Beethoven Bubbels

Het voorjaarsfestival van Festival van Vlaanderen Mechelen zou normaal gezien van 25 april tot 10 mei de stad Mechelen ingepalmd hebben onder het motto ‘Beethoven op de maan’. Wegens de coronacrisis werd er in samenspraak met de partners Kunstencentrum nona, Cultuurcentrum Mechelen en Filmhuis Mechelen beslist dat LUNALIA 2020 in de huidige omstandigheden in deze periode niet kan doorgaan. De gezondheid staat op de eerste plaats. Alle ticketkopers werden op de hoogte gebracht.

We hopen u dit jaar nog enkele mooie Beethoven momenten te presenteren, die wij onder de noemer 'Beethoven bubbels' organiseren. Dit programma wordt in de zomer bekend gemaakt.

De focus ligt nu op de verdere organisatie van het najaarsfestival, Musica Divina in de Kempen, met als motto 'Zuurstof voor de ziel'. Als festival dat zich focust op stilte, onthaasting, bezinning en het religieus erfgoed van de Kempen wil het een steentje bijdragen tot het principe van een gezonde geest in een gezond lichaam. Muziek zorgt immers ook voor zuurstof. Net dat wil Musica Divina 2020 bieden: Zuurstof voor de ziel. Het complete programma wordt op 15 juni bekend gemaakt via www.musica-divina.be. Wij hopen iedereen te verwelkomen tijdens Musica Divina, van 18 september tot 4 oktober, in de Kempen.