Beethoven Bubbels wordt verplaatst

Concertenreeks Beethoven Bubbels wordt verplaatst naar het najaar

Tot onze grote spijt worden alle publieke evenementen in Mechelen tot einde augustus opgeschort in het kader van de striktere maatregelen van de stad Mechelen.

Het Lunalia team had alle Beethoven Bubbels concerten helemaal corona-proof voor u voorbereid. Wij doen ons best om deze concerten te verplaatsen naar het najaar. Alle ticketkopers worden persoonlijk gecontacteerd. Van zodra er duidelijkheid is over de nieuwe concertdata brengen we u op de hoogte.

Enkel het concert van Reinoud Van Mechelen en a nocte temporis op 31 juli kunnen we wegens een overvolle agenda niet verplaatsen. Maar u kan de opname van dit programma beluisteren op 7 september via Klara.

U kan uw ticket inruilen voor een voucher voor de Beethoven Bubbel concerten in het najaar. De voucher is ook geldig voor de concerten van ons najaarsfestival Musica Divina in de Kempen.

Wenst u liever een terugbetaling van uw ticket? Mail uw gegevens en rekeningnummer dan naar mechelen@festival.be. Samen met ticketpartner UiT in Mechelen doen wij het nodige.

We wensen u een goede gezondheid toe. Zorg voor elkaar.