Pieces of Peace - GEANNULEERD

Kris Defoort & Veronika Harcsa

ANNULATIE PIECES OF PEACE

Het concert Pieces of Peace van Kris Defoort en Veronika Harcsa op 2 mei 2024 in Kunstencentrum nona wordt geannuleerd. Wegens medische redenen kan de zangeres jammer genoeg niet optreden. De ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht en ontvangen een automatische terugbetaling van het aangekochte ticket. De terugbetaling kan enkele dagen duren. Wij danken u voor uw begrip.

***

Pianist, componist en improvisator Kris Defoort bundelt opnieuw de muzikale krachten met een van zijn jarenlange artistieke metgezellen: de Hongaarse zangeres/improvisator Veronika Harcsa. Na een periode waarin hij werd opgeslorpt door de creatie van zijn opera The Time of Our Singing, ging Defoort op zoek naar iets luchtigers. Die ontdekkingstocht leidde hem naar de liedcyclus Pieces of Peace, een elegante balanceeroefening op de wip tussen kamermuziek en jazz. De cyclus presenteert vreugdevolle, melancholische, sprankelende en ingetogen muzikale reflecties op gedichten van o.m. Theodore Roethke, Peter Verhelst, William Blake en Fernando Pessoa.


Bezetting
Veronika Harcsa (stem) Kris Defoort (piano) Lode Vercampt (cello) Jean-Philippe Poncin (klarinetten) Benjamin Sauzereau (gitaar) & Vincent Debast (geluidstechniek / elektronica)   in coproductie met Concertgebouw Brugge

02.05.2024
20:30 — 21:45

Kunstencentrum nona - oude zaal
Begijnenstraat 19
Mechelen

30% liedkunst
30% poëzie
40% jazz
10% vredeswens

Locatie
Kunstencentrum nona – oude zaal

In samenwerking met
Kunstencentrum nona

Tickets
20 euro (-26: 12 euro)