Vacature vrijwilliger

Vacature vrijwilliger Festival van Vlaanderen Mechelen/ Kempen

Lunalia, het voorjaarsfestival van het Festival van Vlaanderen Mechelen, staat volledig in het teken van het ontdekken en proeven van klassieke muziek. Van 18 april tot 5 mei palmt Lunalia Mechelen in onder het motto De harten van Europa. De harten worden tot klinken gebracht door onder andere het Pavel Haas Quartet, Simona Saturova, Musica Gloria, Voces8, Catalina Vicens, Zefiro Torna, Tiburtina Ensemble en Anima Eterna. Zin om dit mee te realiseren? Dan is dit jouw kans! Wij zoeken gemotiveerde festivalvrijwilligers!

Omschrijving

Wij zoeken vrijwilligers om mee te helpen om de programmaflyers van het festival aan deuren van concerthuizen, conservatoria, theaterhuizen en muziekfestivals te brengen. Het betreft vooral de steden Brussel, Antwerpen, Leuven, Gent en Brugge en de Kempische regio.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar vrijwilligers om tijdens de concerten van Lunalia te komen helpen om alles in goede banen te leiden. Voorbeelden van deze taken zijn het verwelkomen van gasten, instaan voor de ticketcontrole, programmaboekjes klaarleggen en het begeleiden van gasten en artiesten.

Profiel

Wij zijn op zoek naar enthousiaste muziekliefhebbers die met plezier in eigen stad of elders willen gaan flyeren in de periode maart tot en met april. De flyeraars moeten zelfstandig op de bestemming geraken. Daarnaast zijn we ook op zoek naar festivalvrijwilligers om tijdens de concerten alles in goede banen te leiden. Dat is in de periode van 18 april tot en met 5 mei in Mechelen.

Aanbod

In ruil voor de flyeracties krijg je een vrijwilligersvergoeding van 10 euro per uur dat je flyert. De kosten voor het openbaar vervoer worden ook terugbetaald.

In ruil voor de hulp tijdens de concerten krijg je een vrijwilligersvergoeding van 7,5 euro per uur dat je werkt. De kosten voor het openbaar vervoer worden ook terugbetaald.

Solliciteren

Mail naar mechelen@festival.be met je naam, adres, telefoonnummer en de periodes dat je beschikbaar bent.

Website: lunalia.be & musica-divina.be